Maak uw huis groter met een professionele zolderinrichting

Maak van uw zolder een volwaardig deel van uw woning. Laat die ongebruikte ruimte omtoveren tot een extra ruime kamer. Dat kan een slaapkamer zijn, een hobbykamer of een badkamer. U kan kiezen uit veel verschillende mogelijkheden.

Voor een volledige zolderinrichting te Nijlen kunt u rekenen op J&K Algemene Dakwerken. Niet alleen bij een nieuwbouw, maar ook bij de renovatie van uw zolder kunt u op deze vakmensen rekenen voor werken in de regio Antwerpen.

Een totaaloplossing voor uw zolder

Uw zolderinrichting kan van begin tot einde worden aangepakt door J&K Algemene Dakwerken. Eerst worden de nodige dakvensters geplaatst. Daarna wordt de isolatie aangebracht. Alles wordt luchtdicht afgewerkt.

De plafonds en muren krijgen houten planchettes of gipsplaten. Elk project wordt schildersklaar afgeleverd of door J&K Algemene Dakwerken geschilderd. Zoals u wil. Ook de vloer wordt gelegd, kasten worden op maat gemaakt.

Een huis waar u trots op kunt zijn

Met J&K Algemene Dakwerken wordt uw huis een echte blikvanger. Elk project wordt bekeken in functie van uw stijl en budget. Vanuit de thuisbasis in Nijlen werkt J&K Algemene Dakwerken in de hele regio Antwerpen aan zolderinrichting en zolderrenovatie. Zo vindt u hen geregeld terug in de omgeving van Nijlen, Lier, Herentals, Heist-op-den-Berg,…

Meer weten?

Laat uw zolderinrichting doen door de specialisten van J&K Algemene Dakwerken uit Nijlen. Dan bent u zeker van kwaliteit. Neem daarom snel contact voor een antwoord op uw vragen en een vrijblijvende offerte.


BATIBOUW+ PARTNER
Back to Top