Deskundige en duurzame aanleg van hellende daken en platte daken

J&K Algemene Dakwerken legt hellende daken en platte daken te Nijlen en in de regio Antwerpen. Deze dakwerkers plaatsen volledige nieuwe daken, breken oude daken af, voeren herstellingen uit en garanderen een veilig dak boven uw hoofd.

Van nieuwbouw tot dakherstellingen

Bent u bezig met een nieuwbouw of een renovatie? Dan staan deze vakkundige dakwerkers in voor de volledige dakconstructie, van het plaatsen van de eerste balk tot het leggen van de laatste dakpan.
Lekt uw dakgoot of is uw afvoerbuis aan vervanging toe? Geen probleem. J&K Algemene Dakwerken helpt u snel verder.

Hellende en platte daken

Hellende daken kunnen geplaatst worden bij verschillende bouwstijlen. Er is een groot aanbod in verschillende soorten dakbedekkingen. Voor elk type woning is er iets dat op het dak past.

Platte daken zijn aan een opmars bezig. De waterdichtheid is fel verbeterd en lenen zich tot lichtkoepels  of lichtstraten. Alle dakwerken die J&K Algemene Dakwerken in Antwerpen uitvoert, zijn conform alle opgelegde normen en standaarden.

Neem contact voor hoogstaande service

Aarzel niet en neem snel contact met J&K Algemene Dakwerken uit Nijlen. Voor afspraken, vragen of een vrijblijvende offerte kunt u het formulier op de contactpagina invullen. U krijgt altijd een eerlijk en professioneel advies.


BATIBOUW+ PARTNER
Back to Top